Get People Talking About Your Brand

 

WE CONNECT BRANDS WITH PEOPLE

 

Geef jouw sociale media -en websitebezoekers een krachtige en visuele beleving. Media Skills is gespecialiseerd in videobranding voor web en sociale media. Bepaal zelf welk verhaal jij wil vertellen aan jouw potentiële klanten. Ben jij opzoek naar een bedrijfsfilm, reclamefilm, klantgetuigenissen, instructiefilm of social media content? Investeer nu in jouw online identiteit.

 

 

 DE AANTREKKINGSKRACHT VAN DE PLAY-KNOP

Overtuig nieuwe potentiële klanten van jouw diensten of product met een kijkje achter jouw werking. Een bedrijfsfilm maakt indruk op toekomstige klanten. Zorg ervoor dat potiëntele klanten onmiddelijk kennis kunnen maken met jullie bedrijffilosofie, diensten, producten en medewerkers. Vertel nu jouw verhaal. 

DE EFFECTEN VAN EEN BEDRIJFSFILM

Verstek de band tussen huidige klanten en prikkel nieuwe klanten want bezoekers van jouw website willen een duidelijk idee krijgen van jouw werking. Wist je dat ook Google gek is op video? Filmpjes krijgen een hogere plaats in de rangschikking.

De impact van sterke stories bij onze klanten

 

Media Skills Bedrijfsreportages

 

Heb jij een geweldig verhaal maar weet je niet hoe je het moet aanpakken. Media Skills staat klaar voor jou. Wij helpen jou doorheen het productieproces. Naast het maken van steengoede content creatie heeft Media Skills heeft alle kennis in huis en geeft jouw tips en tricks over hoe jij jouw content moet posten op jouw sociale media kanalen. Neem nu een kijkje achter de schermen van onze klanten.

 

 

 

In samenwerking met Reitenhof Eventing Simulator Belgium maakte Media Skills een leuke videoproductie. Maddy is een simulator dat de beweging van een echt paard nabootst. Je kan dus paardrijden in een veilige en gecontroleerde omgeving met een professionele instructeur die vlak naast je staat. De eventsimulator beheerst drie disciplines dressuur, jumping en cross.  Zo kan elke ruiter werken aan haar of zijn houding; een specifiek probleem; fitheid en zoveel meer. Maddie voelt en reageert net als een echt paard dat doet. Na een rit op Maddy krijg je een grondige analyse en concrete metingen over jouw balans en zithouding. Deze worden uitgeprint en zorgvuldig besproken. In samenwerking met Reitenhof Eventing Simulator Belgium, Romane De Becker en Maddy is er een toffe productie en bedrijfsfilm op maat ontstaan.

Wil jij meer te weten komen over  het reitenhof? Bekijk hier onze samenwerking.

 

De eigenares van het Reitenhof is een waanzinnig vriendelijke en gastvije dame met haar eigen visie en missie. Zij wil ruitervaardigheden kritisch onder de loep kunnen nemen dit in een gezellige en veilige omgeving zonder effectief het paard te storen. Na ons eerste kennismakings gesprek hebben we meteen een draaidag ingeboekt. Ik kreeg tijdens mijn opnames professionele bijstand om de juiste shot te nemen van Maddy. Als cameravrouw wil ik graag dat mijn klanten aanwezig zijn op mijn draaidagen want de klant bepaald volledig de opnames. Hoe meer productiekennis ik krijg over het concept of product hoe vlotter de opnames verlopen. En dat was in dit geval geen probleem! De draaidag verliep professioneel met een tikkeltje veel humor en leuke sfeer op de achtergrond. 

Nancy Verresen

Cameravrouw, Media Skills