+32499722035 hallo@mediaskills.be

Attention Girl Bosses!

 

OPLEIDINGEN

Geef zelf jouw sociale media -en websitebezoekers een krachtige en visuele beleving. Wil jij graag jouw marketing in eigen handen nemen? Websitebezoekers en nieuwe klanten omverblazen met jouw eigen gemaakte bewerkte foto’s of flyers? Bepaal zelf welk verhaal jij wil vertellen aan jouw potentiële klanten. Investeer nu in jouw online identiteit en ontdek de verschillende Media Skills opleidingen.

 

 

 

Photoshop

 

 Wil jij graag jouw eigen Instagram Backgrounds maken?

Dan is een uitgebreide kennis van Photoshop onmisbaar. Leer nu de kneepjes van het vak in praktijkgerichte lessen en ontdek alle functies van Photoshop. Na deze cursus ben jij de Queen of Content.

 

Illustrator

 

 Wil jij graag jouw eigen Instagram Highlights maken?

Geef jouw Instagram pagina een nieuwe uitstraling en ontdek de mogelijkheden van het tekenprogramma Illustrator. Maak krachtige designs en leef je uit met dit geweldig programma.

Voordelen van Media Skills cursussen

 

Privélessen

 

Waarom zou jij een Media Skills cursus volgen?

– Media Skills geeft privéles waardoor jij sneller de inhoud van de cursus begrijpt
– Media Skills bereidt voor elke cursist persoonlijke lesoefeningen aan de hand van jouw afbeeldingen
– Media Skills bespreekt voor de cursus van start gaat wat je wil bereiken en welke vaardigheden en skills jij wilt oefenen
– Jouw currist, Nancy Verresen komt aan huis les geven of de cursus zal doorgaan in het Gasthuis te Wijnegem
– Gratis inbegrepen; broodjes & drank 
– Ingeberepen: Media Skills handige cursusboek

 

 

Waarom kies jij voor Media Skills?

Bij Media Skills gaat het om individuele trainingen of privélessen. De inhoud wordt op maat ontwikkeld aan jouw behoeften. Dit is ideaal voor een snelle vooruitgang. Voorafgaand zal er een behoefteanalyse uitgevoerd worden. We beslissen samen welke doelstellingen moeten bereikt worden aan de einde van jouw training.

Investering

Privélessen zijn geschikt voor iedereen. Je hebt geen voorkennis nodig. De opleiding bestaat uit twee dagen en start om 10.00 uur. Er staat geen duur op de lesdag want iedereen moet op eigen tempo aan de oefeningen werken, er is dus geen tijdsdruk. Daarnaast geeft Media Skills een complete naservice heb jij schrik dat jij na twee dagen het basispakket nog niet onder de knie hebt? Dan krijg je van Media Skills 1 gratis extra dag. Sommige cursisten zijn snel weg met programma’s andere hebben nog graag een extra dag om alle oefeningen en theorie te overlopen. Girlboss cursussen zijn speciaal opgestart voor vrouwen met ambitie. We leggen de focus op het maken van content voor social media met focus op Instagram. Na de cursus kan jij zelf jouw content maken voor jouw social media kanalen. Denk maar en gifjes voor jouw website en Instagram, Instagram highlight, Instagram Backgrounds, Videobanners en zoveel meer. Heb jij er zin in? Contacteer dan jouw cursist en Girlboss, Nancy Verresen.

Waarom zou jij deze opleiding volgen?

Media Skills wil dat jij stap voor stap alle verschillende tools (Photoshop of Illustrator) leert te gebruiken. Zodat jij na onze opleiding direct aan de slag kan gaan met jouw eigen marketing. Bepaal zelf welke dagen jij de cursus wilt volgen. Media Skills geeft ook les op zondag. Je hoeft geen computer te voorzien Media Skills neemt een grote oefencomputer mee zodat jij aan het stuur zit en jouw instructuur naast jou zit. Boek nu jouw gewenste cursus in en beheer jouw eigen marketingcampagne.