+32499722035 hallo@mediaskills.be

Get People Talking About Your Brand

 

WE CONNECT BRANDS WITH PEOPLE

 

Heb jij een geweldig verhaal maar weet je niet hoe je het moet aanpakken. Media Skills staat klaar voor jou. Wij helpen jou doorheen het productieproces. Naast het maken van steengoede content creatie heeft Media Skills heeft alle kennis in huis en geeft jouw tips en tricks over hoe jij jouw content moet posten op jouw sociale media kanalen. Neem een kijkje op het Media Skils blog daar vind jij enkele tips en tricks over hoe jij jouw campagne viraal kan maken door het gebruik van sociale media.

 

 

 

‘DISCOVER YOUR AUDIENCE AND THE CONTENT THEY LOVE. Sociale mediakanalen bieden jouw bedrijf een enorm platform om rechtstreeks in contact te staan met jouw klanten. Het is een uitstekend marketingsinstrument om jouw doelpubliek te leren kennen maar ook om naamsbekendheid en verkoop te genereren. Social Media is here to stay! Het is geen trend en alles behalve een hype. It’s a way of life.’

Nancy Verresen

Content Creator , Media Skills

De impact van sterke stories bij onze klanten

 

Media Skills werking

 

 

 

 

‘Marktonderzoek.’

Mond-tot-mond reclame is nog altijd de beste en bovenal de goedkoopste reclame. Wil jij dat mensen over jouw bedrijf praten? Dan moet je actief aanwezig zijn op jouw sociale media kanalen. Belangrijk is dat jij als zaakvoeder eerst grondig nadenkt over wat jij wilt bereiken met sociale media. Het heeft echter geen zin om een campagne te lanceren als je niet weet welke doelgroep jij wilt bereiken. Vandaar dat we samen eerst stilstaan bij de verschillende aspecten waarbij sociale media je van nut kunnen zijn. Sociale media zijn een middel om één of meerder doelstellingen te realiseren zoals branding, merkentrouw, sales, betrokkenheid, imago en marktonderzoek. Tijdens een eerste kennismaking meeting bespreken wij samen wat jij wilt bereiken met jouw sociale media kanalen. Wil jij een socialbusiness-netwerk lanceren met superloyale klantengroep of customer engagement creëeren. Natuurlijk wil jij als ondernemer sales genereren op sociale media maar dan moet jij eerst jouw doelpubliek opbouwen en deze moet jij inspireren en warm maken om over te gaan tot een verkoop. We hebben genoeg stof om jou te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in het sociale medialandschap. 

‘Bouw een langetermijnrelatie.’

Na ons kennismaking gesprek heb je genoeg stof om na te denken hoe jij jouw bedrijf gaat positioneren op sociale media. Het belangrijkste aspect is dat jij overweegt over hoe jij jouw doelgroep haar aandacht moet vastnemen om jouw bedrijfsfilisofie over te brengen. Naast gratis advies is Media Skills gespecialiseerd in het maken van content. Dit wil zeggen dat wij jouw ideeën uitwerken tot visuele content. Wil jij graag een event of een lancering met influencers in de kijker zetten. Boek dan bij Media Skills een fotoshoot of M-videoproductie in. Omdat Media Skills steeds op de hoogte blijft van de veranderingen van sociale media hebben wij reeds ook verschillende contacten gemaakt met influencers en adviseren wij jou graag. 

‘Distrubueer content.’

Media Skills voorziet jouw bedrijf van content. Naast fotografie is Media Skills reeds negen jaar gespecialiseerd in het produceren van video’s. Ontdek nu ons aanbod en klantenportfolio. Bij de eindafwerking en aflevering van een video maakt Media Skills twee verschillende reportages. Een webcompatibel bedrijfsfilm en een film voor jouw sociale media kanalen deze is korter of het kan een teaser zijn om de aandacht van jouw doelpubliek te wekken. Naast fotografie en video werkt Media Skills samen met Iymix. Iymix is het enige Belgische bedrijf dat exclusieve en gepersonaliseerde content maakt voor sociale media. Denk aan background, gifjes, banners voor jouw website, motion movies enz. Iymix is een kei in het maken van grafisch materiaal voor sociale media. Media Skills is jouw content-media-partner op sociale media en web en heeft zich reeds bewezen in de bedrijfswereld. Waarom zou jij een Media Skills consulente contacteren? Media Skills hanteert zeer gunstige en eerlijke  prijzen zullen wij er ook alles aan doen om jouw campagne succesvol te laten verlopen. Wij staan voor open communicatie en gaan graag jouw uitdaging aan. 

‘Haal het maximun uit jouw geweldig idee.’

– Media Skills houdt van uitdagingen en creatieve concepten

– Gratis Media Skills advies en kennismaking gesprek

– Media Skills onderscheidt jouw merk van anderen

– Media Skills luistert naar jouw ideeën en werkt deze samen met jou uit

– Media Skills zet jouw boodschap of slogan om tot een unieke productie

–  Media Skills is betaalbaar voor ieders budget is er een marketingcampgne

– Contacteer gerust onze klanten in verband met al jouw vragen over onze samenwerking