Get People Talking About Your Brand

 

WE CONNECT BRANDS WITH PEOPLE

 

Instructiefilms zijn een effectieve manier om snel en makkelijk een ingewikkeld product of proces uit te leggen. Hoe werkt een product? Hoe moet ik een product verzorgen? Met een Media Skills instructiefilm kan jij aan jouw klanten het proces duidelijk vertellen. Zo worden veel vragen reeds beantwoord. Daarnaast is een instructiefilm een krachtig en overtuigend middel voor jouw website of in jouw verkoopsgesprekken. Neem nu een kijkje achter de schermen van onze klanten.

 

 

 CONTENT ALS SERVICE

Vertel via een instructiefilm hoe jouw product werkt of hoe jouw bedrijfsproces eruit ziet. Je kan stap voor stap jouw klanten meenemen doorheen het proces waardoor zelf de meest complexe zaken eenvoudig worden.

DE VOORDELEN VAN INSTRUCTIEVIDEO’S

Met een instructiefilm kan jij snel en eenvoudig laten zien hoe jouw product werkt. Zo worden veel vragen reeds beantwoord voordat de klant contact met jouw opneemt. Het is een extra service die jij geeft aan jouw klanten.

De impact van sterke stories bij onze klanten

 

Media Skills Instructiefilms

 

Heb jij een geweldig verhaal maar weet je niet hoe je het moet aanpakken. Media Skills staat klaar voor jou. Wij helpen jou doorheen het productieproces. Naast het maken van steengoede content creatie heeft Media Skills heeft alle kennis in huis en geeft jouw tips en tricks over hoe jij jouw content moet posten op jouw sociale media kanalen. Neem nu een kijkje achter de schermen van onze klanten.

 

 

 

In samenwerking met FLEXINET en deze unieke heren Philippe en Pascal van De Huiskapperie te Mechelen maakte ik instructiefilms. Philippe richt zich op haarwerken voor iedereen die getroffen is door een haarprobleem zoals haaruitval of gehele kaalheid. De Huiskapperie biedt voor haarwerken de beste service in Mechelen en zelfs regio Antwerpen. Haarspecialist Philippe helpt jou graag verder bij het kiezen van de juiste pruik of hoofddeksel. Ook na aankoop is Philippe steeds van dienst. Om haar klanten verder te helpen besloot De Huiskapperie om haar klanten ook vanuit thuis te helpen. Samen maakten we enkele instructiefilms zodat De Huiskapperie opvolging en service kan garanderen.

Wil jij meer te weten komen over  De Huiskapperie? Bekijk hier onze samenwerking.

 

Philiphe en Pascal zijn beide zaakvoerders van De Huiskapperie te Mechelen. Beide ontvangen ze iedereen met warmte en respect. Ze hechten enorm veel belang aan een open, ongedwongen sfeer in een aangename omgeving waar iedereen zich welkom voelt en zich kan ontspannen. Pascal staat in voor het kapsalon en Philippe richt zich op haarwerken. Tijdens de opnames heb ik Pascal en Philippe beter leren kennen het zijn schatten van mensen met een uitzonderlijke persoonlijkheid. Tijdens de opnames werd ik verwend met lekkere soep en broodjes. Bedankt daar voor! Philippe heeft heel de productie met Media Skills in de puntjes uitgewerkt en heeft zijn eigen stempel gedrukt op zijn films. Philippe en Pascal zijn klanten die ik nooit zal vergeten! Ik rijd speciaal en heel graag naar Mechelen voor een nieuwe snit en voor het gezelschap van deze twee heren. Deze samenwerking is door Flexinet te Mechelen tot stand gekomen. Flexinet staat bekend om haar responsive en gebruiksvriendelijke websites.

Nancy Verresen

Cameravrouw, Media Skills