Get People Talking About Your Brand

 

WE CONNECT BRANDS WITH PEOPLE

 

Geef jouw sociale media -en websitebezoekers een krachtige en visuele beleving. Media Skills is gespecialiseerd in videobranding voor web en sociale media. Bepaal zelf welk verhaal jij wil vertellen aan jouw potentiële klanten. Ben jij opzoek naar een bedrijfsfilm, reclamefilm, klantgetuigenissen, instructiefilm of social media content? Investeer nu in jouw online identiteit.

 

 

 BOUW EEN EXCLUSIEF NETWERK OP

Investeer in de juiste sociale media kanalen. Sociale media kanalen schieten als paddestoelen uit de grond. Maar je kan niet overal aanwezig zijn. Niemand heeft tijd en de middelen om elke sociaal kanaal te onderhouden. Want elk kanaal heeft zijn eigen vereisten en eigen manier van werken. Kies het juiste platform voor jouw publiek. Voer een open, eerlijke dialoog met jouw doelpubliek en speel een actieve rol in het leven van jouw potentiële klanten. Welk sociaal media kanaal jij ook kiest, kies een kanaal altijd in functie van jouw doelstellen. En expirementeer continue met nieuwe en uitdagende content.

Video brengt mensen te samen

 

Media Skills Social Media Video’s

 

Heb jij een geweldig verhaal maar weet je niet hoe je het moet aanpakken. Media Skills staat klaar voor jou. Wij helpen jou doorheen het productieproces. Naast het maken van steengoede content creatie heeft Media Skills heeft alle kennis in huis en geeft jouw tips en tricks over hoe jij jouw content moet posten op jouw sociale media kanalen. Neem nu een kijkje achter de schermen van onze klanten.

 

 

 

Met de campagne ‘did you spot our arrows?’ wilde Ellis Gourmet Burger mensen te samen brengen. In heel Antwerpen werden pijlen op gehangen. Deze wegwijzers vielen op in het straatbeeld en waren the talk of town. Met deze mysterie video wilde Ellis Gourmet Burger mensen mobiliseren en herkenbaarheid scheppen. Een leuke en originele social media actie van Ellis Gourmet Burger. 

Voor de opening van een nieuw restaurant te Brussel was deze clip zichtbaar in elk treinstation rond Brussel. Ellis Gourmet Burger bereikte hierdoor een groot aantal  nieuwe potentiële klanten. Ellis Gourmet Burger brengt haar boodschap duidelijk over tot bij haar bezoekers. Zij lokaliseert en zet haar personeel in de kijker. Ellis Gourmet Burger laat zien hoe jij in samenwerking met Media Skills op een leuke manier aan merkbranding kan doen.

The Power of Social Media is enorm. Social Media kanalen bieden jou de kans om jouw producten en diensten in de kijker te plaatsen en betrokkenheid van jouw consumenten te verhogen. Het is een ideaal platform om jouw klanten een kijkje achter de schermen te geven. Je kan op korte termijn snel een exclusief netwerk opbouwen als je tijd, content en veel betrokkenheid investeert in jouw kanalen. Ik sta je graag bij met extra advies.

Nancy Verresen

Cameravrouw, Media Skills