+32499722035 hallo@mediaskills.be

Get People Talking About Your Brand

 

WE CONNECT BRANDS WITH PEOPLE

 

Investeer in de juiste sociale media kanalen. Sociale media kanalen schieten als paddestoelen uit de grond. Maar je kan niet overal aanwezig zijn. Niemand heeft tijd en de middelen om elke sociaal kanaal te onderhouden. Want elk kanaal heeft zijn eigen vereisten en eigen manier van werken. Kies het juiste platform voor jouw publiek. Voer een open, eerlijke dialoog met jouw doelpubliek en speel een actieve rol in het leven van jouw potentiële klanten. Onthoud welk sociaal media kanaal jij ook kiest kies een kanaal altijd in functie van jouw doelstellen. En expirementeer continue met nieuwe en uitdagende content. 

 

 

 

 VERSTERK JOUW MERK

Deel op systematische wijze kwalitatieve content. Met content marketing verover jij de harten van potentiële klanten.

MAAK VAN JOUW KLANTEN AMBASSADEURS

Inboud marketing is de manier om interesse van potiële klanten op te wekken. 

 LINKEDIN

Bereik jouw doelgroep onder de 550 miljoen professionals op LinkedIn. LinkedIn is een krachtig tool voor individuen en bedrijven die nieuwe verbindingen willen leggen, leads willen genereren en branding willen creëren. Jouw profiel is de sleutel van jouw ervaring op LinkedIn. Maak professionele verbindingen en publiceer visuele content op jouw LinkedIn kanaal.

INSTAGRAM

De laatste jaren heeft Instagram zich ontwikkeld van een hip en trendy social medium voor het delen van foto’s en video’s tot een serieus social media kanaal voor bedrijven voor het opbouwen van een merk. Instagram wordt zelf net als Facebook een belangrijk verkoopkanaal. Op Instagram krijg jij de kans om jouw producten of services te promoten.

FACEBOOK

De timeline van Facebook is uitermate geschikt voor visual storytelling. Met een sterkte cover zet jij jouw merk krachtig neer. Uit onderzoek blijkt dat berichten die beeld bevatten op Facebook meer interactie genereren. Vertel nu jouw verhaal en wat jouw organisatie zo uniek maakt. Geef jouw medewerkers een gezicht. Jouw merk wordt hierdoor persoonlijker en beter benaderbaar voor jouw doelgroepen. Tegelijkertijd levert visuele content ook meer likes en reacties op. Versterk nu jouw merk en onderscheid je nu van andere organisaties.