Get People Talking About Your Brand

 

WE CONNECT BRANDS WITH PEOPLE

 

Geef jouw sociale media -en websitebezoekers een krachtige en visuele beleving. Media Skills is gespecialiseerd in videobranding voor web en sociale media. Bepaal zelf welk verhaal jij wil vertellen aan jouw potentiële klanten. Ben jij opzoek naar een bedrijfsfilm, reclamefilm, klantgetuigenissen, instructiefilm of social media content? Investeer nu in jouw online identiteit.

 

 

SOCIAL PROOF

Testimonials zorgen ervoor dat jouw product of dienst social proof is. Het zijn ervaringen van jouw klanten die jij op jouw website kan plaatsen om potentiële kopers ervan te overtuigen dat jouw product goed is. Maak op de juiste manier gebruik van testimonials want ze werken conversie verhogend.

AUTHENTIEKER

De kracht van een testimonial uit zich wanneer een klant van jou meer vertel over jouw product. Je kan dit vergelijken met een mond-tot-mondreclame maar dan in videovorm en met een veel groter bereik.

De impact van sterke stories bij onze klanten

 

Media Skills Testimonials

 

Heb jij een geweldig verhaal maar weet je niet hoe je het moet aanpakken. Media Skills staat klaar voor jou. Wij helpen jou doorheen het productieproces. Naast het maken van steengoede content creatie heeft Media Skills heeft alle kennis in huis en geeft jouw tips en tricks over hoe jij jouw content moet posten op jouw sociale media kanalen. Neem nu een kijkje achter de schermen van onze klanten.

 

 

 

Easyfairs heeft een heuse campagne gelanceerd om haar nieuw event, Advanced Engineering te promoten. In samenwerking met Media Skills laat Easyfairs haar partners van Advanced Engineering aan het woord via enkele korte videoboodschappen. Hier door konden nieuwsgierige bezoekers zich reeds een beeld vormen van de standhouders.Deze LinkedIn campagne was een succes. Advanced Engineering heeft zo een hechte communicty opgestart door haar partners een stem te geven. Ook Ellis Gourmet Burger zet haar trouwe medewerkers graag in de kijker.

Geef jouw medewerkers een gezicht. Jouw merk wordt hierdoor persoonlijker en beter benaderbaar voor jouw doelgroepen. Visuele content levert ook meer klik, likes en reacties op. Onderscheid je nu van andere organisaties.

Nancy Verresen

Cameravrouw, Media Skills